ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....

NBA

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Δημήτρης Διαμαντίδης ο Δυτικομακεδόνας: O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ελληνας αθλητής όλων των εποχών.

Μπαρτσελόνα - Διαμαντίδης 71 - 75

Χτες βράδυ παρακολούθησα το συγκλονιστικό αγώνα μπάσκετ Μπαρτσελόνα- Παναθηναικός 83-82.
Πολλοί στάθηκαν - και δικαίως- στη διαιτησία του αγώνα, η οποία πιθανότατα στέρησε από τον Παναθηναικό τη νίκη επί της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη. (απίστευτη ομάδα οι Καταλανοί).
Εγώ όμως θα σταθώ στον έναν, στο μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη, τον αρχηγό του Παναθηναικού.
Ένα πραγματικό διαμάντι των ευρωπαικών γηπέδων.
Έναν αθλητή ο οποίος μας δραπετεύει απ' τη μιζέρια μας και μας δείχνει ότι δεν υπάρχει μόνο ο κουτοπόνηρος, καταφερτζής Ελληνας, αλλά υπάρχει κι ο πολυτάλαντος, δουλευταράς Ελληνας που μπορεί να είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα και ίσως και στην Ευρώπη στη θέση του.
Πριν εικοσιπέντε χρόνια παραμιλούσε η Ελλάδα με τον Νίκο Γκάλη, το φαινόμενο αυτό του ελληνικού αθλητισμού, που τον σημάδεψε όσο κανείς άλλος. Αναγέννησε τον ελληνικό αθλητισμό, δείχνοντάς μας ότι μπορούμε και να κερδίζουμε σε μεγάλες διοργανώσεις τις αντίπαλες εθνικές ομάδες των μεγάλων χωρών της Ευρώπης.
Επιτρέψτε μου την ... ιεροσυλία, αλλά θεωρώ ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον έχει ξεπεράσει το μεγάλο Νίκο Γκάλη.
Είναι τέτοιες οι συνθήκες του σύγχρονου μπάσκετ που είναι αδύνατον να παίζει κάποιος μόνος του απέναντι σε μια ομάδα, όπως έκανε ο Γκάλης.
Κι όμως χθες βράδυ και αυτό το αδύνατο το ξεπέρασε ο Διαμαντίδης παίζοντας ειλικρινά μόνος του απέναντι στη μεγάλη Μπαρτσελόνα.
Πέτυχε 26 πόντους με 4 τρίποντα.
Έριξε μια απίστευτη τάπα στον θηριώδη N'dong που σίγουρα τον περνάει 20 πόντους στο ύψος.
Κέρδισε το αντιαθλητικό φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Πέτυχε πέντε πόντους σε διάστημα πέντε περίπου δευτερολέπτων και ατύχησε στο σουτ της τελευταίας στιγμής.
Αστόχησε για να μας αποδείξει ότι δεν είναι Θεός, αλλά άνθρωπος.
Ετσι έγινε πάλι γήινος...
Είναι ο αθλητής της τελευταίας στιγμής. Αυτός που την κρίσιμη ώρα αναλαμβάνει την ευθύνη και σχεδόν πάντα καταφέρνει να φέρει εις πέρας την αποστολή του.
Αυτός που δε λυγίζουν τα πόδια του την ώρα της ευθύνης.
Αυτός που είναι μέσα στο παρκέ ταυτόχρονα προπονητής, αρχηγός, ρολίστας, εμψυχωτής και οπαδός μαζί.
Στρατηγός και στρατιώτης.
Μπορώ να πω πως τόσα χρόνια δεν έχω δει άλλο αθλητή να μεταμορφώνεται κάθε φορά στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να μετατρέπει το αδύνατο σε δυνατό.
Θυμάμαι έναν αγώνα Ευρωλίγκας όπου ο Παναθηναικός 75 δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας έχανε 66-71 από την Ολύμπια Λιουμπλιάνας. Και ο Διαμαντίδης πέτυχε σε αυτά τα 75 δευτερόλεπτα 13 πόντους, σκοράροντας μόνο αυτός απ την ομάδα, στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση με 79-79 σκορ.
Θυμάμαι ένα συγκλονιστικό αγώνα στο ΣΕΦ Ολυμπιακός-Παναθηναικός, όπου ο Διαμαντίδης κρίνει τον αγώνα με ένα ανέλπιστο κλέψιμο της μπάλας, μέσα απ τα χέρια του αντιπάλου του, 5 μόλις δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και δίνει τη νίκη στην ομάδα του.
Σε ένα άλλο αιώνιο ντέρμπι, ο Διαμαντίδης είκοσι περίπου δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κάνει ένα σπριντ διασχίζοντας όλο το γήπεδο και προλαβαίνει και κάνει μια απίστευτη τάπα στον Ακερ του Ολυμπιακού, που με καλάθι θα του έδινε πιθανότατα τη νίκη και το πρωτάθλημα.
Τον τελικό της Ευρωλίγκας, ενάντια στην μεγάλη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον μετέτρεψε σε προσωπική μονομαχία με τον επίσης σπουδαίο Θοδωρή Παπαλουκά, με νικητή όμως τον ίδιο, σε ένα συγκλονιστικό τελικό. Ο Δημήτρης κέρδισε στα σημεία διότι είναι ένα-δυο κλικ καλύτερος από τον φίλο του, Παπαλουκά.
Επίσης, ο Διαμαντίδης με τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου του αγώνα, δίνει τη νίκη στην Εθνική Ελλάδος επί της Γαλλίας, στέλνοντάς την στον τελικό όπου κατέκτησε το 2ο ευρωπαικό της κύπελλο.
Απέναντι στους σχεδόν ανίκητους Ισπανούς έπαιζε μόνος του στο ευρωπαικό της Τουρκίας και παραλίγο να τους κερδίσει μόνος του.
Σαν highlight της καριέρας του θυμάμαι την καταπληκτική τάπα που είχε ρίξει στον μεγάλο και πανύψηλο Duncan, στον ημιτελικό εναντίον των ΗΠΑ, τις οποίες κέρδισε η εθνική ομάδα της Ελλάδας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Και είναι και τόσα άλλα που έχει κάνει αυτός ο θαυματοποιός του μπάσκετ. ΄
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;
Είναι τόσες οι συγκινήσεις που έχει προσφέρει στους φιλάθλους, που είναι αμέτρητες.
Και δεν μπορούν εύκολα να αποτυπωθούν σε ένα κείμενο. Ούτε καν σε ένα βίντεο.
Είναι όλα τυπωμένα μέσα μας, στις χαρές και στις πίκρες που δίνει ο αθλητισμός- χαρές στους νικητές, πίκρες στους ηττημένους.
Αλλά ακόμη και γι αυτούς, είναι γλυκές οι πίκρες γιατί νιώθουν πως έχασαν από έναν τεράστιο αθλητή.
Απαρνήθηκε την καριέρα και τα λεφτά που του προσέφεραν στο ΝΒΑ, για να μείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναικό, φανερώνοντας για άλλη μια φορά κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του. Θεωρεί πως η ζωή του έχει φερθεί πολύ καλά σχετικά με την καριέρα του για να της φερθεί με απληστία και να πάει να αναζητήσει τα στρας της ψεύτικης δόξας. Προτίμησε να είναι εδώ με την οικογένειά του, να χαίρεται να παίζει μπάσκετ στην ομάδα που τον ανέδειξε, υπό τις οδηγίες του δασκάλου του, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Αν μη τι άλλο, αυτό μου δηλώνει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει αξίες και παρότι επαγγελματίας, και μάλιστα με καλό συμβόλαιο, πάνω απ' όλα θέτει τις αρχές του και όχι τη δίξα και το χρήμα. Όπως για παράδειγμα έπραξε πολλάκις ο Βασίλης Σπανούλης.
Αντιλαμβάνεται με ένα δικό του ίσως τρόπο τη σημασία της "Υβρεως", όπως την αποκαλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες.
Ο Διαμαντίδης έχει ένα χαρακτηριστικό που σπανίζει σε αθλητές της αξίας του. Υποτάσσει το ταλέντο του στην ομάδα.
Ενώ έχει αποδεδειγμένα πολύ καλό σουτ, σπάνια το επιχειρεί. Προτιμά να δίνει πάσες στους συμπαίκτες του και να τηρεί το σχέδιο του προπονητή.
Στα περισσότερα παιχνίδια, αρχίζει να σουτάρει κατά ριπάς στο τελευταίο δεκάλεπτο και κυρίως στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, όταν πια δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά να πάρει το παιχνίδι πάνω του.
Είναι πολύ καλός πλέι μέικερ. Και αποδεικνύεται και από το ότι είναι ο ρέκορντμαν σε ασίστ στην ιστορία της Α1 μπάσκετ.
Επίσης είναι ο κορυφαίος αμυντικός στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια. Διόλου τυχαία ψηφίζεται ως ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκα συνεχώς από το 2005.
Είναι ο ρέκορντμαν και στα κλεψίματα στην ιστορία της Α1.
Είναι επίσης σπάνια η επίδοσή του στα κοψίματα (τάπες) για πλέι μέικερ.
Και όταν χρειαστεί... σκοράρει κατά το δοκούν. Χτες για παράδειγμα, ελλείψει άλλων βοηθών στο σκοράρισμα, σκόραρε 26 πόντους.
Το πολυθρύλητο pick'n'roll, στο οποίο βασίστηκαν οι επιτυχίες του Παναθηναικού και της Εθνικής Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, είναι η ειδικότητά του (και κατά δεύτερο λόγο του Παπαλουκά).
Και καμμιά φορά μπορεί σε ένα παιχνίδι να είναι λίγο υποτονικός. Αλλά όταν φτάσει το τελευταίο πεντάλεπτο... το μάτι του γυαλίζει, τα ρουθούνια του βγάζουν φλόγες και τα πόδια του φτερά! Και κάνει τα αδύνατα δυνατά!
Είναι σπουδαίος, τα κάνει όλα και... συμφέρει!
Είναι ένας αθλητής με 2 ευρωπαικά κύπελλα στην συλλογή του με τον Παναθηναικό, 6 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας.
Με χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαικό του 2005 και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2006.
Με αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις.
Εξάλλου είναι ο αρχηγός και ηγέτης της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας όλων των εποχών, της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναικού. Της μόνης ελληνικής ομάδας που κατάφερε να χτίσει "δυναστεία" στο ευρωπαικό μπάσκετ όντας η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας εικοσαετίας.
Γι αυτό σπουδαίε Νίκο Γκάλη, πατέρα του ελληνικού μπάσκετ, πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος που ένα "παιδί" σου κατάφερε να σε ξεπεράσει!
Τον λένε Δημήτρη Διαμαντίδη και είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΛΙΓΚΑΣ(Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και ένθερμος φίλαθλος του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης) είπε:

"Μπάσκετ δίχως κόσμο και συνθήματα είναι σαν ταινία χωρίς ήχο. Μπάσκετ, εξάλλου, δεν είναι μόνο το θέαμα εντός παρκέ. Δεν είναι μόνο η νίκη, δεν είναι τα καλάθια. Μπάσκετ σημαίνει πάθος, ενθουσιασμός, συναίσθημα . Μπάσκετ είναι το δάκρυ της χαράς, της συγκίνησης, ακόμα και της λύπης. Ας ευχηθούμε να ζήσουμε ξανά ανάλογες ατμόσφαιρες, όπως αυτή που δημιούργησαν χθες οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων, οι οποίοι έδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, στηρίζοντας με κόσμιο τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα και βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σ’αυτό που επιζητούμε όλοι για να πάρει το άθλημα την ώθηση, που τόσο πολύ έχει ανάγκη…".

"Κάποια στιγμή πρέπει να δώσουμε  ευκαιρίες σε νέα παιδιά, προκειμένου να "ψηθούν". Το μπάσκετ περνάει πολύ δύσκολες μέρες και είναι στο χέρι των όσων το υπηρετούν, να το φέρουν σε καλό δρόμο".




Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΟΡΙΣΜΟΙ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Χαμογελαστε....Κανει Καλο!!!

ΤΙΤΛΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ

Ετικέτες

Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (35) Α.Ε.Κ (1) Α.Σ.Ε.Α.Δ (1) Α1 (1) Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (2) Α2 ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΩΝ (1) ΑΓΓΕΛΟΥ (2) ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (32) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (1) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (2) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (1) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (7) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ (7) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ (1) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (17) Ακαδημιες Μπασκετ (24) ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (3) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (11) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΚ (35) ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ (5) ΑΠΕΡΓΙΑ (1) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (1) ΑΠΟΨΕΙΣ (8) ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (2) ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (4) ΑΡΗΣ (2) ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (36) Αρθρα (6) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (12) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ (1) ΒΕΛΒΕΝΤΟ (5) ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (1) ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΒΟΛΕΪ ΜΠΟΛ (2) Γ.Σ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (2) ΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (2) ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (1) ΓΙΟΝΑΣ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ (1) ΓΝΩΜΕΣ (6) ΓΟΝΕΙΣ (4) ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ (1) ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (4) ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (1) Δ.Α.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ (1) ΔΑΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (1) ΔΗΜΑΣ ΤΑΣΟΣ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ (3) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (1) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (10) Διατροφή Αθλητών Μπάσκετ (7) ΔΙΑΦΘΟΡΑ (1) ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ (2) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (1) ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (5) ΔΟΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (3) Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ (2) Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (4) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (20) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (1) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ (5) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (2) Ε.ΚΑ.Σ.Θ (4) Ε.Ο.Κ (26) ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ (14) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ (32) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (5) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (11) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (11) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ (40) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (9) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΣΡΙΣΤΕΣ (1) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ (1) ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (1) ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (4) ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ (9) ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (3) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (9) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (4) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (5) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (11) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (9) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (18) ΕΥΧΕΣ (1) ΕΦΗΒΟΙ (7) ΕΦΗΒΟΙ ΑΡΗ (9) ΕUROC (1) ΖΙΑΓΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (1) ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (9) ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (9) ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ (3) ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1) ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (1) ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (1) ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) Κ.Α.Ε (1) ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (1) ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (1) ΚΑΝΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (13) ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (1) ΚΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (2) ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ (2) ΚΟΖΑΝΗ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (2) ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (4) ΚΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1) ΚΡΗΤΗ (1) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (1) ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (2) ΛΑΣΣΑΝΗΣ (3) ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (2) ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΜΑΝΟΣ (5) ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (12) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1) ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (4) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (9) ΜΙΣΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (5) ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ (1) ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (1) ΜΠΑΣΚΕΤ (30) ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3) ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ (2) ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ (1) ΜΠΙΕΛΑ (1) ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (1) ΝΑΝΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1) ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (5) ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ (1) ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (2) ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1) Ο.Δ.Κ.Ε (1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1) Π.Α.Ο.Κ (5) Π.Σ.Α.Κ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (23) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (5) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Tae Kwon Do (2) ΠΑΙΔΕΣ (17) ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΗ (4) ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (11) ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (1) ΠΑΙΔIA (2) ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4) ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (6) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (25) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (8) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (1) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (46) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Πανεπιστημίων (10) ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (1) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1) ΠΑΝΟΥΛΙΑΣ ΤΑΚΗΣ (2) ΠΑΟΚ (3) ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (4) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΗΣ (1) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (2) ΠΑΣΧΑ (1) ΠΕΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (1) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (1) ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (3) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ (3) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (14) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (4) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (46) ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP (3) ΠΡΟΣΘΙΟΣ ΧΙΑΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β1 ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ (12) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ (17) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (13) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (14) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Ο.Κ (7) ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (1) ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (1) Σ.Ε.Π.Κ (4) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (1) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (1) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (3) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (1) ΣΙΓΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΣΙΟΛΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2) ΣΚΟΠΙΑ (2) ΣΟΡΩΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (2) ΣΟΦΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ (3) ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (2) ΣτΕ (1) ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ (1) ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (2) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (5) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (2) ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (1) ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (6) ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (1) ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (7) ΤΑΛΕΝΤΑ (1) ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1) ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΜΙΛΟΣ (1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ (13) ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ (2) Το μπάσκετ απο το Α έως το Ω (14) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ (5) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (1) ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (4) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ" (1) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ" (19) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ (1) ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (1) ΥΠΟΔΟΜΕΣ (17) ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (3) ΧΙΟΥΜΟΡ (5) ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΙΝΟΣ (1) CAMP ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ (12) CAMP BASKETBALL (11) EΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (1) EUROCUP (2) EVENT BASKETBALL (1) FIBA (2) FIBA EUROPE (2) FINAL SIX (10) NBA (6) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1) PLAY OFF (2)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ

on-line

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Η λιστα ιστολογιων μου

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

QoolSoft Greeklish 2 Greek Converter