ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....

NBA

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Λευτέρης Αρβανίτης (Γ.Γ. ΑΡΗ): «Στο πλευρό του Αυτοκράτορα».Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΑΡΗΣ στο ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις», με αφορμή τη Γενική Συνέλευση της ολομέλειας της ΣΑΡΙΣΑ.


Ο κ. Αρβανίτης στην αρχή των δηλώσεών του υπογράμμισε:

«Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ διανύει κρίσιμες στιγμές. Είναι μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, την οποία έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Πρέπει όλοι αυτή τη στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε, ώστε ο μπασκετικός ΑΡΗΣ να ξεπεράσει τα προβλήματά του και μιλάμε για το θέμα της εφορίας. Πρέπει να μπούμε σε διακανονισμό και σιγά-σιγά να υλοποιηθεί το πλάνο που έχουμε βάλει για την οικονομική εξυγίανση» για να προσθέσει:

«Έχουμε μιλήσει και με τη διοίκηση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, που ως ένα μεγάλο κλαμπ Αρειανών, θέλει να βοηθήσει. Ο ΑΣ βάζει “πλάτη” σε όλα τα τμήματα και ο κ. Τζεβελέκης έχει δεσμευτεί σε ορισμένα πράγματα. Σήμερα το απόγευμα είναι μία κρίσιμη ημέρα, για την ολομέλεια της ΣΑΡΙΣΑ, που δραστηριοποιείται με τα κοινά του Συλλόγου. Περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν για να δούμε τι θα κάνουμε παραπέρα».

Αναφερόμενος στη ΣΑΡΙΣΑ και στο ρόλο της, είχε να πει:

«Η ΣΑΡΙΣΑ ήταν “μάννα εξ ουρανού” και θα πρέπει να είναι το μέλλον του μπασκετικού ΑΡΗ. Είναι 35-37 στελέχη της επιφανούς κοινωνίας, πετυχημένοι άνθρωποι και επαγγελματίες, με στόχο να βοηθήσουν την ΚΑΕ. Είναι άνθρωποι που βοήθησαν και βοηθούν. Θεωρώ ότι ήταν ευτυχία για τον ΑΡΗ αυτή η κίνηση και εύχομαι να συνεχίσει, να μεγαλώσει και να προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι την άδολη αγάπη τους προς τον Σύλλογο.

Επειδή η οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ είναι πολύ δύσκολη, θέλω να πω στους ανθρώπους της ΣΑΡΙΣΑ, ότι όλοι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο πρέπει να βάλουν τον ΑΡΗ πάνω από όλα και να προχωρήσουμε ενωμένοι και αγαπημένοι σε μια κατεύθυνση. Πρέπει  να είναι όλοι από κοντά, αρωγός στην προσπάθεια που θα κάνουμε, ώστε να σώσουμε το τμήμα και να προχωρήσουμε παρακάτω. Αυτή είναι η μόνη λύση, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο ίδιος θα βρεθεί για λίγο στη Γενική Συνέλευση και θα συνοδεύσει σε αυτήν και τον νέο προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, τόνισε:

«Εγώ πήρα αυτήν την πρωτοβουλία και μάλιστα, θα μεταφέρω και ένα μήνυμα της Λέσχης και του ΑΣ αν και θα είναι η ολομέλεια των μελών της ΣΑΡΙΣΑ. Οι άνθρωποι θα πουν πέντε πράγματα, θα είναι και ο κ. Αλεξανδρής παρών να πει αυτά που θέλει και στη συνέχεια θα αποχωρήσουμε, ώστε να μείνουν τα μελή της Σάρισα και να συζητήσουν», ενώ  για τον κ. Αλεξανδρή δήλωσε:

«Έχουμε καταλήξει σαν Διοίκηση ότι ο επόμενος κόουτς θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Δεν έχουμε υπογράψει, γιατί έχουμε ως προτεραιότητα το θέμα της εφορίας και μετά το θέμα του προπονητή.

Του είπαμε από την αρχή την αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Σύλλογο, έχει παίξει, έχει κοουτσάρει την ομάδα και είναι Αρειανός. Του είπαμε την αλήθεια και θέλησε να σταθεί δίπλα μας, για να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε βάλει. Έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα, με ομάδες που είχαν προβλήματα, οπότε ήταν και αυτός ένας λόγος που οδηγηθήκαμε στην επιλογή του και να τον φέρουμε στον ΑΡΗ».

Αναφορικά με την βοήθεια που περιμένουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ από τον κόσμο της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, σημείωσε:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος περιμένει να του ζητήσουμε πράγματα και είναι πρόθυμος να το κάνει, ώστε να βοηθήσει. Έχουμε ζητήσει πράγματα, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει μεγαλοεπενδυτής στον ΑΡΗ. Άρα κι εμείς δεν έχουμε, παρά να τον κοιτάξουμε στα μάτια, να του πούμε την αλήθεια και να ζητήσουμε την βοήθεια του, αλλά να του μιλήσουμε με το χέρι στην καρδιά.

Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της εφορίας πρωτίστως. Μετά θα δούμε τα διαρκείας, θα βοηθήσει  η Λέσχη και μετά σαν ΚΑΕ θα ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου γι’ αυτό το τμήμα, με τις τόσες επιτυχίες, με τους τόσους τίτλους, που είναι ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει στον Σύλλογο. Το μπάσκετ του ΑΡΗ είναι ιερό, όχι μόνο για τον ΑΡΗ, αλλά και για όλους τους Έλληνες. Είναι σαν εκκλησία και έτσι πρέπει όλοι να το αντιμετωπίζουμε».

Σε σχετική ερώτηση αν θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί και να εμπλακεί με τα κοινά της ΚΑΕ, με δεδομένο ότι αγαπά τον Σύλλογο και βρίσκεται πολλά χρόνια κοντά του, ο κ. Αρβανίτης δήλωσε:

«Εγώ είμαι 11 χρόνια στον Σύλλογο και χαίρομαι που η δουλειά μου αναγνωρίζεται από τον κόσμο, τους αθλητές και τους παράγοντες. Είμαι χαρούμενος που η μισή ανδρική ομάδα του ΑΡΗ θα αποτελείται του χρόνου από τους νεαρούς παίκτες. Δραστηριοποιούμαι όσο μπορώ και ό,τι μου πει ο Λαός ου ΑΡΗ, αυτό θα κάνω. Όπου με τάξει ο κόσμος του ΑΡΗ, εκεί θα πάω. Θα κάνω ό,τι καλύτερό για τον ΑΡΗ».

Για την αποχώρηση του Λίνου Χρυσικόπουλου από την ομάδα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Εμένα μου κόστισε πολύ αυτό συναισθηματικά, γιατί ο Λίνος ήρθε 13 χρονών στον ΑΡΗ, με ένα μαλλί περίεργο, ψηλό, αδύνατο παιδί. Τον βοηθήσαμε πολύ, ο ΑΣ, ο ΑΡΗΣ ολόκληρος, είχε τα παράπονά του, η ομάδα δε διαχειρίστηκε σωστά κάποιες καταστάσεις και ο νόμος δε βοήθησε τόσο πολύ. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να φύγει έτσι απλά από τον Σύλλογο.

Ο χαρακτήρας είναι πολύ σημαντικός για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου. Είναι το Α και το Ω και μετά έρχεται το ταλέντο και η δουλειά. Η αχαριστία είναι το χειρότερο ελάττωμα που μπορεί να έχει κάποιος και ο Λίνος φέρθηκε ελαφρώς αχάριστα στον Σύλλογο που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, του εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει με επιτυχία την καριέρα του» και εν συνεχεία στάθηκε στις ακαδημίες μπάσκετ του ΑΡΗ:

«Όλα τα παιδιά στις ακαδημίες γαλουχούνται με την ιδέα ότι ο ΑΡΗΣ είναι ο μεγαλύτερος  σύλλογος σε όλη την Ελλάδα και όχι με τη σκέψη να σηκωθείς να φύγεις, επειδή δε σου έγιναν κάποια χατίρια. Ο ΑΣ και οι υποδομές του ΑΡΗ θα συνεχίσουν την ίδια δουλεία. Ήδη τα αποτελέσματα φαίνονται, θα βρούμε έναν άλλον Λίνο Χρυσικόπουλο, αν δεν τον έχουμε ήδη βρει ή θα βγάλουμε δικό μας» .

Το μέλος του ΑΣ μίλησε για τον έλεγχο που μπορεί ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ να ασκεί σε όλες τις Διοικήσεις του Συλλόγου:

«Σαν ΑΣ αυτό λέμε σε όλες τις Διοικήσεις, ότι οι ισολογισμοί πρέπει να είναι ισοσκελισμένοι, να μην αφήνουν ανοίγματα, αλλά κάποιες φορές, περιμένεις κάποια χρήματα, επιχορηγήσεις, που δε σου βγαίνουν και μένουν ανοίγματα, τα οποία πρέπει να καλύψεις τη νέα χρονιά και να μην κάνεις άλλα. Αυτό το έχουμε καταλάβει και τη νέα χρονιά δε θα συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Λευτέρης Αρβανίτης έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας:

«Θα παρακαλέσω τους ανθρώπους της ΣΑΡΙΣΑ να συνεχίσουν να δίνουν την αγάπη τους στον ΑΡΗ, όπως το έκαναν τόσα χρόνια. Ξέρω πόσο ρομαντικοί είναι, πόσο αγνά βλέπουν τον Σύλλογο. Καταλαβαίνω ότι έρχονται κάποιες πικρίες, αλλά υπάρχουν και οι διαφωνίες όταν ασχολείσαι με τα κοινά. Ο ΑΡΗΣ είναι σε μία κρίσιμη κατάσταση και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Κινδυνεύουμε και αν δεν λύσουμε το θέμα, θα έχουμε πρόβλημα αργότερα.

Ο ΑΡΗΣ είναι ο Λαός του και σύντομα θα του ζητήσουμε χείρα βοηθείας».

Επιμέλεια: Μαρία-Ελένη Κουλούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΛΙΓΚΑΣ(Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και ένθερμος φίλαθλος του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης) είπε:

"Μπάσκετ δίχως κόσμο και συνθήματα είναι σαν ταινία χωρίς ήχο. Μπάσκετ, εξάλλου, δεν είναι μόνο το θέαμα εντός παρκέ. Δεν είναι μόνο η νίκη, δεν είναι τα καλάθια. Μπάσκετ σημαίνει πάθος, ενθουσιασμός, συναίσθημα . Μπάσκετ είναι το δάκρυ της χαράς, της συγκίνησης, ακόμα και της λύπης. Ας ευχηθούμε να ζήσουμε ξανά ανάλογες ατμόσφαιρες, όπως αυτή που δημιούργησαν χθες οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων, οι οποίοι έδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, στηρίζοντας με κόσμιο τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα και βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σ’αυτό που επιζητούμε όλοι για να πάρει το άθλημα την ώθηση, που τόσο πολύ έχει ανάγκη…".

"Κάποια στιγμή πρέπει να δώσουμε  ευκαιρίες σε νέα παιδιά, προκειμένου να "ψηθούν". Το μπάσκετ περνάει πολύ δύσκολες μέρες και είναι στο χέρι των όσων το υπηρετούν, να το φέρουν σε καλό δρόμο".
Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΟΡΙΣΜΟΙ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Χαμογελαστε....Κανει Καλο!!!

ΤΙΤΛΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ

Ετικέτες

Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (35) Α.Ε.Κ (1) Α.Σ.Ε.Α.Δ (1) Α1 (1) Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (2) Α2 ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΩΝ (1) ΑΓΓΕΛΟΥ (2) ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (32) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (1) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (2) ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (1) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (7) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ (7) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ (1) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (17) Ακαδημιες Μπασκετ (24) ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (3) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (11) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΚ (35) ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ (5) ΑΠΕΡΓΙΑ (1) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (1) ΑΠΟΨΕΙΣ (8) ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (2) ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (4) ΑΡΗΣ (2) ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (36) Αρθρα (6) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (12) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ (1) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ (1) ΒΕΛΒΕΝΤΟ (5) ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (1) ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΒΟΛΕΪ ΜΠΟΛ (2) Γ.Σ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (2) ΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (2) ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (1) ΓΙΟΝΑΣ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ (1) ΓΝΩΜΕΣ (6) ΓΟΝΕΙΣ (4) ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ (1) ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (4) ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (1) Δ.Α.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ (1) ΔΑΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (1) ΔΗΜΑΣ ΤΑΣΟΣ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ (3) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (1) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (10) Διατροφή Αθλητών Μπάσκετ (7) ΔΙΑΦΘΟΡΑ (1) ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ (2) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (1) ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (5) ΔΟΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (3) Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ (2) Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (4) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (20) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (1) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ (5) Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (2) Ε.ΚΑ.Σ.Θ (4) Ε.Ο.Κ (26) ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ (14) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ (32) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (5) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (11) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (11) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ (40) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (9) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΣΡΙΣΤΕΣ (1) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ (1) ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (1) ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (4) ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ (9) ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (3) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (9) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (4) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (5) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (11) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (9) ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (18) ΕΥΧΕΣ (1) ΕΦΗΒΟΙ (7) ΕΦΗΒΟΙ ΑΡΗ (9) ΕUROC (1) ΖΙΑΓΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (1) ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (9) ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (9) ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ (3) ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1) ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (1) ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (1) ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) Κ.Α.Ε (1) ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (1) ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (1) ΚΑΝΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (13) ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ (1) ΚΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (2) ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ (2) ΚΟΖΑΝΗ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (2) ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (4) ΚΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1) ΚΡΗΤΗ (1) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (1) ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (2) ΛΑΣΣΑΝΗΣ (3) ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (2) ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΜΑΝΟΣ (5) ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (12) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1) ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (4) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (9) ΜΙΣΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (5) ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ (1) ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (1) ΜΠΑΣΚΕΤ (30) ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3) ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ (2) ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ (1) ΜΠΙΕΛΑ (1) ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (1) ΝΑΝΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1) ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (5) ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ (1) ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (2) ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1) Ο.Δ.Κ.Ε (1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1) Π.Α.Ο.Κ (5) Π.Σ.Α.Κ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (3) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (23) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (5) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (1) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Tae Kwon Do (2) ΠΑΙΔΕΣ (17) ΠΑΙΔΕΣ ΑΡΗ (4) ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (11) ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (1) ΠΑΙΔIA (2) ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4) ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (6) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ (25) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (8) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (1) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (46) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Πανεπιστημίων (10) ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (1) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1) ΠΑΝΟΥΛΙΑΣ ΤΑΚΗΣ (2) ΠΑΟΚ (3) ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (4) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΗΣ (1) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (2) ΠΑΣΧΑ (1) ΠΕΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (1) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (1) ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (3) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ (3) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (14) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (4) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (46) ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP (3) ΠΡΟΣΘΙΟΣ ΧΙΑΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β1 ΤΟΠΙΚΟ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ (12) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ (17) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (13) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ (14) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Ο.Κ (7) ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (1) ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (1) Σ.Ε.Π.Κ (4) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (1) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (1) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (3) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (1) ΣΙΓΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΣΙΟΛΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2) ΣΚΟΠΙΑ (2) ΣΟΡΩΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (2) ΣΟΦΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ (3) ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (2) ΣτΕ (1) ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ (1) ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (2) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (5) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (2) ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (1) ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (6) ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (1) ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (7) ΤΑΛΕΝΤΑ (1) ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1) ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΜΙΛΟΣ (1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ (13) ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ (2) Το μπάσκετ απο το Α έως το Ω (14) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ (5) ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (1) ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (4) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ" (1) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ" (19) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ (1) ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (1) ΥΠΟΔΟΜΕΣ (17) ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (3) ΧΙΟΥΜΟΡ (5) ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΙΝΟΣ (1) CAMP ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ (12) CAMP BASKETBALL (11) EΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (1) EUROCUP (2) EVENT BASKETBALL (1) FIBA (2) FIBA EUROPE (2) FINAL SIX (10) NBA (6) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1) PLAY OFF (2)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ

on-line

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Τα Νομικά Ιστολόγια γράφουν...

Η λιστα ιστολογιων μου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

QoolSoft Greeklish 2 Greek Converter